Saturday, July 14, 2012

Setapak Lake City Phase 7

Nampaknya Platinum Victory telah mula melancarkan fasa ketujuh Setapak Lake City yang terletak di area Danau Kota, Setapak. Korang boleh mula mendaftar di halaman webnya di www.platinumvictory.com.

Kali ini aku tengok design condo untuk phase tujuh ini ternyata berbeza sama sekali dengan fasa-fasa sebelum ini. Disebabkan kelainan designnya ini, aku yakin harga dia memang akan jauh berbeza dengan fasa sebelumnya... mungkin PV nak cuba lari dari design kebiasaannya kot. Aku rasa condo phase 7 ini akan dibina di sebelah area kampung pengantin iaitu di area showhouse Platinum Victory. Kalau ada masa esok, aku ingat nak singgah pergi tengok showhouse PV untuk tanya lebih lanjut mengenai projek ini. 

Tapi yang pasti, condo ini merupakan condo leasehold dan high density. Kebiasannya PV akan bina lebih dari 600-800 unit bagi satu-satu condonya. So kalau untuk investment agak sukar untuk compete mencari buyer atau tenant apabila time condo ini siap nanti.




1 comment:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyURL.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete